Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Alldeles så', som min farfar nog aldrig uttryckte sig. Filosofi är intressant. Om du är en som filosoferar är du därför intressant. eller som en vän ibland hörs säga. 'Va?' Eftersom det är talspråk. Han har hört. Bara att han föga reflekterat.


Också ett sätt att tänka, på det viset




Att älska någon är jobbigt.
Ett jobb är ett arbete.
Varför det är arbetsamt att älska.

Diska är ett arbete,
det är ibland jobbigt.
Alltså är det även älskvärt.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-16 12:07



Bookmark and Share


  ULJO
Så kan man ju också resonera
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP