Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt klokuggla kram <3


IKVÄLL

 

ett varsel i min själ

tysta fjät liksom myrgång över rutan

ber varje dag du lever över. mår bra

och jag

 

kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2019-10-16 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP