Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kursavslutning uppflyttad till nästa klass



vattenpolon kursavslutning
smultrongrädde, persiljesmör
störtläckra träningskläder
fingerkrok och sprattelben
slamret från maskinerna ger flåset
grädden på moset, rabarber i hypofysen
gett mig katten på musklerna växer
i takten soldaten behöver
när boxarhandskarna dras över
hamra på, musklerna sväller
svetten droppar, vad gör det när jag andanom ser
passadvindarna med alla döva döda
och blinda som frusna i sin stelhet
ser hoppets stråke falna till aska




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2019-10-18 13:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fnitterpastej
2021-12-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP