Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smaska

Hellre vi smaskar
på gott
än på maskar,
och listan med mat
kunde vi toppa
med fläsk och lökadoppa
på uppvärmda fat,
och sätter vi grisen
på spisen
och rör,
så hörde vi änglarnas kör.




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-18 14:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
;) vad blir då av vår kropp när binära kroppkaka?
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP