Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett gult paraply



guldgula löv faller som tårar
från trädets himmel
landar bland de röda
vivlar runt i yra, höstliga vimmel
himlens tårblanka öga speglar sin gråa kjol
bland vattnets pärlor
spelar trojka på hartsfiol
vandraren lyss musiken, stegar
med sin gula himmel fylld av sol




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2019-10-18 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP