Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-14 13:59 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Ett hem Bidrag nr 4

 


är där du finns

lyckan bor inte i de stora orden

ur det sanna hjärtat vinns

allt som betyder mest på jorden

Ett utedass på gården

inget betyder

då vi hjärtat lyder

kärleken gör allt

för att du och hemmet

ska må bra

och väggarna

att lysa av

värme

 

 

Jag önskar alla läsare en god hälsa

och ett bra liv !

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2019-10-18 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack! Mycket bra
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP