Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Källvattenkristall



dessa flyende dagar, höstens höga klara
alldeles helt underbara
som att dricka livets flödande källa
som berget framvälla
ur murkna träd, vittrande grenar
livet allt magiskt förenar
töm inte genast allt glödgat vin ur pokalen din
spara, kan åter vinet upp hälla
när stenen dig till marken vill fälla




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-19 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP