Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

härligt uteväder

 

när solkragen lyser

då viker jag upp stövelskaften och myser

gynnsam väderprognos veckan framöver

för oss som varje minut behöver

skyr numera markduk och daggkåpa

att avlägsna ingen dröm, mera en dokusåpa

för all del ingen sig bryr

grannen har nog av sina egna bestyr

för mera kämpestarka tjurskallar

får man leta efter.. än de två

annars gräv där du står

och vårglädje du får nästa år

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2019-10-19 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP