Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ord till en fantasia i c-moll


sus

 

 

 

strimma av

 

tidigt

uppvaknande

 

ett brus

 

vid hörbarhetens yttersta

ännu

 

formas tystnaden av natt

stjärnor

 

förebådande

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-20 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP