Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskedröm


Det måste väl gå
att få sova på något sätt

Fastän livet känns
allt annat än lätt

Önskar mig en dröm
som stannar och blir
kvar

men hör väl snart till dem
som inga drömmar har




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-20 05:24



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Många intryck som genereras av det skrivna.
2019-10-20

    Lena Staaf VIP
Att få glida in i den befriande sömnen med förhoppningsvis goda drömmar. Sömnlöshet är ett gissel och ett svar på den olösta dagen.
2019-10-20

  Kungskobran VIP
I den eviga sömnen finns inga drömmar,
dröm så länge du kan
ta vara på drömmen
den ger dig kraft att leva

2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP