Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet är fritt


Frihet till det skrivna ordet
Frihet till allt som där sägs
Frihet fastän den ibland är svår
Frihet fastän obekväm
Frihet till det skrivna ordet
Frihet till vår stund på jorden




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-21 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP