Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olikheter


VÄNSKAP

I vänskap finns en generositet
en tillåtande hållning
olikheter
blir aldrig till ett handikapp
leder inte till osämja

vi är två separata individer
vi accepterar det
vi behöver inte vara eller tycka lika




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-21 19:01



Bookmark and Share


  Mats Kitok-Lundmark VIP
Texten lyser av livserfarenhet.
2020-01-11

  Niliboy
Så fint men de tidiga ungdomsåren knyter oss samman?
2019-10-24

  Minkki VIP
mitt i prick!
2019-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP