Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tjejer!

tjejer e som parkerings atomater.
dom bästa e alltid upptagna!




Övriga genrer av lundström
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-06-30 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lundström

Senast publicerade
skolan
tjejer!
tjejer
frukost
* Se alla