Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klaraste vatten


ger oss själva livet att dricka
varje dag dricker jag ur källan
trots många sår av förbipasserande tåg
jag ändå klappat både svin struts
kamel lejon
och lama på halsen

av oförstånd gav jag dem alltför mycket vatten att dricka
alltför mycket föda att äta
tills slut stängde de dörren om fähuset, ville ta över
och flytta in




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2019-10-22 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP