Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-10-10


Höstens fåglar


plöjer åkrar i alla väderstreck
tid nalkas att tända ljus
i våra lampor och mörka hus
natten breder ut sina vingar
runt alla fyrar längs höstens brinnande kust
vi går mot vinter med långa steg
och rönnens bär hänger tunga
froströk andas ut från varje lunga
kölden sjunger sina hårda sånger
och månen med köldrand runt
blickar stum över jordens frusna yta








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-10-22 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP