Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl



Den vägen leder
inte mer någonstans

Du trodde du gick vilse
Det var nog inte så

Det som sker
det sker ändå

Ske din vilja
det måste vara så

Du trodde du gick vilse
Det var nog inte så




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-23 14:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man måste ha vett att vända medan tid är
2019-10-24

    Lena Staaf VIP
Det är efter ett tag som vi upptäcker om det var rätt väg ändå.
2019-10-23

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=R3Fkor6EQg0

Låttips.

Nej, den sker bara om vi samverkar.

2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP