Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hör dig alltid

 

 

månträdet sjunger sina silvervisor
om natten
stryker bort mörkret och sorgen
så ljuset famnar själen
månblommans öppna knopp
det gränslösa övervinner
vi söker längs stranden finner

drömvävare du väver drömmar
och silvergator i vår själ
vårregnet talar, väcker allt som sover
i tystnaden hör jag din röst
vandra i regnbågslandet

där den flammande himlen dansar

liksom björnen 
till din silverflöjt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 366 gånger
Publicerad 2019-10-24 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP