Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2016-10-31 07:45 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Halloween

 


Hallå! Var är du älskade Uggla? Märkligt
nästan alla löv har ramlat ned,
men jag ser dig inte
bara en tjock brinnande löööövmatta.
Hooooo!!! Ahhh! Ajj! Men vad har du på dig?
Vilken chock att få se en
halloweenpumpa med ben? :D
Vad jag slog rumpan i marken, vilket blåmärke
det blir, stort som en karta. : )
Men varför har du en pumpa över huvudet?
Aha, jaså du hittade den under trädet i morse.
Suck! Du måste vara en korsning mellan en
upptäcksresande och en uggla, så nyfiken
som du är.
Kom så hjälper jag dig, du lär få lite problem
annars, när du ska äta. : )
Så där nu ligger fjädrarna som de ska.
Nu är du stilig igen.
Kram? Värst vad du fräser! Gillar du inte
en puss på näbben? Grimasera inte, den blir
missbildad!
Litet allvar nu herr Uggla!
Återigen har jag stött på fenomenet med
olikheter manligt och kvinnligt språk.
Det kan bli gruvliga missförstånd om man
inte tänker på det. Riktiga klavertramp!
Är det likadant med er ugglor? Jaha!
Säger du det, var det orsaken till fighten
på ugglornas stora släktträff. : D
Vilken tur man inte är en uggla!
Nå, men få se nu, alla fjädrarna
har visst vuxit ut. Bra! Jag har
en filt och en korg med litet halloweengodis
Vi sätter oss nere vid sjön. Det är
en solig och vacker höstdag idag.

Berätta nu för mig vad som hänt i
storskogen medan vi går.
Högra axeln som vanlig tack! : )




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2019-10-24 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP