Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden...bagatell

 

Tidlösa vågor

vaggas av dyningarna

under stjärnhimlen

svävar tanken fri vad vet

vi om vår tid på jorden

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-25 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP