Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hemkomsten



hemkommen lossar jag bandet runt breven
Silvertrådarna lyser i mörkret, som ditt ljus vägen hem
Det är sant såren förändrar oss,
men inte i grunden och det är där spårljuset finns









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-10-25 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP