Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tack min ängel



för de tröstande orden
älskar dig mest av allt på jorden
ur mitt hjärtas skattkammare
skapat av våra minnens doft
lägger jag en strimma guld
i din kupade hand
när du sluter den
känner du värmen
från alla tankar vi tänkt
alla de som vi varandra
skänkt
i brev och tankar

Vi står på en strimma ljus
lyser vägen för varandra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2019-10-25 18:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram <3
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP