Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


källvattnet


djupt under ytan
andas vi
i djupet strömmar
en vattenåder
silverklar
källvattnets öga
Se dina drömmar
du ser en människas drag
dina egna goda
kärleken inom dig
källvattnets åder




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2019-10-25 19:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glasögonen immar igen
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP