Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tagen ur mitt rödgula häfte, som lodjuret skrev i sin 'underbara ungdom svår...' Bilden är ett samarbete mellan min digitala kamera och musiken i konsten.


(nr 54 av 124) Töcken





Sandvirveln dör bort på stranden
havets vågor slår mot stranden
vattnet skummar upp mot stenar
i det vattnet urskiljer
skuggor av din längtan
in i ditt liv
det kunde varit mitt liv
jag skådar dig genom ett töcken




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-26 00:19



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Känner mig skönt bortvirvlad av dessa rader...
2019-10-26

  ULJO
Annorlunda från din penna
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP