Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trampar på

 

 

lyfter benen högt för de inte ska somna

så de är vakna och inte trampar på

dropparna som falla

Det är enbart gummistövlar

som plaskar få 

över de ömtåliga pölarnas tunna hinnor

de kan med sina skratt och ögon blå

läka skärvor som slår ut

i blödande flammor

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-10-26 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP