Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säkerhetsprogrammet




Den säkraste brandväggen bär vi inom oss

än det regnar rinner dropparna av

pilar faller brutna mot marken

snökanonen gömmer oss under lager av snö

vi ser genom drivan av frost och vinter

reser oss när det blir tö

liksom snödroppar ur jorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-26 14:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
faktiskt riktigt bra :)
2021-10-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP