Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så här går det till i kommunalt boende


Ögontjänare


ibland blir man så innerligt trött
när man ser gubbar vilar på spaden
kommunal eller inhyrda
tre spadtag, vilar och pratar med kompisen, en rökpaus
en prilla under läppen
därefter går tiden sävligare än sengångaren
arbetet skulle ta några timmar
blir dagens slut och mera
fikapaus på stamlokuset, samtalspaus
hinner de arbeta en ynka mellan fika, lunch
och snackpaus så är det applåder
dagarna går, plötsligt är arbetsuppgiften
en månad försenad!
kunderna blir alltmer frustrerade, fäller ned
persiennen för att slippa se eländet
skulle kvinnor göra så heter det "kafferep"
kvinnor måste säga ifrån vara mera egensinniga
stå upp för sina rättigheter, inte vara så
förbaskat flata inför mansgrisdominansen!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2019-10-26 16:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
W.F.
2020-01-01

  morgonstjärna VIP
ack ännu en fåvitsk jungfru som vaknat till liv efter kremeringen omedveten om sanningen.. vännen som bor där har information som skiljer sig från överlevaren från underjorden.
påminner om Skanskas bravader, nyhetsflödet berättar om brölfyllor och dagen efter sätter de sig i tunga arbetsfordon trots baksmälla. en nykter kille startar alla alkolås. polisen som fått kännedom av journalister och bevis kommer ta itu med problemet före fruktansvärda olyckor händer !

2019-10-27

    ej medlem längre
Vem är du att döma deras arbetsinsats? För det mesta läggs denna typ av arbete ut på samhall-anställda numera för att de vill tjäna pengar på de som är nedsatta i funktionsförmåga.
2019-10-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP