Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Namnteckning

Jag skriver
min namnteckning i
ditt hjärta,
för du är kontraktet
med lyckan,
och mitt bläck
är permanent.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-27 14:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Ord av vikt !

Tack!
2019-10-28

    Mim
Wow!
2019-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint bildspråk i kärlekens tecken!
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP