Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberhågkomst...bagatell

 

 

Handfallen fattas

din hand i min  tappade

taget saknar dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-27 17:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Vemod
2019-10-29

  KattenKin VIP
*om* istället för och skulle det vara tänkte jag, men det går ju inte att redigera. Hm! Hoppas de fixar en så funktion.
2019-10-28

  KattenKin VIP
Fin ordlek och kärlek.
2019-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP