Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Födelsen




någonstans där i djupet glimmar det

mellan strandskatans rop och vågskvalpet

steget mellan rymden och själen











Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-10-27 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP