Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet lever hos den gamle...bagatell

 

 

Stationen nedlagd

tågen passerar förbi

väntar förgäves

på att få möta henne

igen trots att det var så

 

länge sen har han

inte gett upp kärleken

om inte förr så

senare kanske tågen

stannar till vid stationen

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-27 18:35



Bookmark and Share


  HelenaW
Blundar och känner hur tåget saktar in..
2019-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP