Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sentioktobersöndagbludderbagatell

 

 

Periodarens

dilemma skrivandets rus

följs av abstinens

när ord tappar meningen

har de ingen existens

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-27 18:55



Bookmark and Share


  HelenaW
Känner igen känslan.. Periodare och abstinens när det gäller skrivandet..
2019-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Det är vi som tömmer dem på dess innehåll genom att använda dem slentrianmässigt:
"Älskar dig!"
"Ha det bra!"
"Trevlig helg!"
Etc.
"Going Through The Motions" (låt med bandet The Prefects)
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP