Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ett farligt dopp #limerick. Av Sturesdotter. (min kommentar har legat i utkast sedan 23 10 2019)


Kritik på en text (2396) rick




Om en int fick bli arg då och då,
skulle livet då alls som förslå?
Samma av något jämt o samt,
visar ej det som är elegant,
brytning sitter väl på pass i en vrå.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2022-08-08 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP