Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Underbara hösten


solnedgången har färgat av sig
lövens sprakande färg
lyser starkare än solen
såg rönnbärens klasar glittra
av skönaste kristall
det var himlens tårar
som fallit under natten

snart jublar sidensvansen
festprissarnas party, de tumlar runt
berusade av rönnbärens mognad
önskar du kunde låna mina ögon
se det jag ser oktober månad
kunde jag måla de grå molnen
i himmelens färg
gjorde jag det, för din skull
för att du skulle må bra varje dag
då gör även jag


det är just där nära gränsen
livet målar dagen i starkare färg
- och dina andetag blir högre än dagen
och natten
saknar dig, mitt andra jag

kram klokuggla <3





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-28 16:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tackkram
2023-03-28

    ej medlem längre
den var lika färgrik som hösten
2020-01-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP