Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt är bara



onda drömmar
det finns inget att vara rädd för
i landet av vatten
med sin måne av silver
allt är bara mörka drömmar
som spindelben väver
i ditt hår
allt är bara onda drömmar
som mörkret i själen sår
se hur dimmorna lyfter
borta vid bergspassets kam
kedjorna faller
ljuset leder sitt vingespann
hoppet ända till grinden fram




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2019-10-28 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP