Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lastbilen


Skört som en fågelvinge
bräckligt som glas är livet och kärleken
på avfarten stod lastbilen
front mot front med personbilen
De svarta bromsspåren
bandet mellan liv och död




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2019-10-28 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP