Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarens minnen


fyller soptippen
med kaskader av ångande kokande multnande löv
i höstens brinnande färg
de kommer vallfärdande, en pilgrimsvandring
ringlar fram till oasen
med sina släpkärror lastade
hästakärror
bakluckor
och alla till brädden fyllda med sommar
snart har alla bäddat in sig
förberett för vinterns långa steg
kanhända rönnbärsklasarnas mångfald
berättar om skid- och pulkaväder
snöänglar, ljuslyktor
snöbollskrig

glöm inte isdansen över sjöarna
fraset från stålet
hastigheten över det blanka glaset
tårögd glädje att flyga
över isbelagd hud




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-29 18:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
..Och nu får vi skaffa oss höstminnen och vinterminnen innan det blir vår igen...gillar dina positiva tankar om vinternöjen...
2019-11-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP