Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du som tänt den


nu lyser solen över grannens tak
frostrosorna droppar mot marken
värmen sprider sig
då jag vet att du finns
att du blir starkare för varje dag
jag blir lätt som en fjäder
älskade Uggla

ha en riktigt härlig dag <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2019-10-30 09:20



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) önskar dig detsamma kram
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP