Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsteräng

praktfull och vacker
underskön och grann
en fröjd för ögat att vila uppå
en äng av blomster fröjdar blickfånget

under gassande sol
där min kropp sedan länge
långsamt ruttnar bort

@Svart Poesi okt 2019




Fri vers (Fri form) av Svart Poesi
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-30 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svart Poesi
Svart Poesi