Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mellanlandning



Solen andades svagt
trevade genom de dimgrå slöjorna
rösterna var få så tidigt
runt de slamrande maskinerna
magiskt ändå att få se
solen träder fram på scenen
genom trädets grenverk
ljusets ekosteg,

ouvertyren som öppnar dagen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-31 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP