Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens fåglar



flyr i alla väderstreck
står vid vägens höga grindar
natten blåser kalla vindar
längtar dagens skumma slut
falla i mörkret ut
dödens vindar mumlar över ödslig hed
ej inför Gud men inför er

kläds mina kinder av skammens rodnad
sanning är ett dammkorn i ert öga




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 400 gånger
Publicerad 2019-10-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP