Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare



Det var vid allhelgonatid
i allhelgonaljusens sken

Bland snön i drivan
så vit och ren

Vi mindes alla som var

Och som ännu lyste där kvar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-11-01 09:54



Bookmark and Share


  axveronika
några lyser än
och den här texten lyser
2019-11-05

    Lena Staaf VIP
Fint om våra avlidna kära som fortfarande lyser.
2019-11-01

  överlevaren VIP
Lysande!
2019-11-01

  Kungskobran VIP
Fint
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP