Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonnårstankar


Så becksvarta ibland och snövita ibland.

Det pendlar så in i helvete

undrar hur länge till.




Övriga genrer av Ramona
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-07-01 03:29



Bookmark and Share


    Nagelbitaren
Länge jag lovar.
Men det är bara till att stå ut och tavar på de ljusa stunderna.
Det ordanar sig nog ska du se.
2006-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Ramona
Ramona