Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråväder




i dag finns ingen herde
som vallar de ulliga fåren
över himlavalvet
och även om solorden adderas
gömmer sig eldklotet bakom gråkappa
småfåglarna bryr sig inte
de slåss om maten
de flyger av och an mellan stationerna
har numera två
när jag överraskade dem
fick jag vingar, följde
vinddraget en bit på väg




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-01 15:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar att du skrev att småfåglarna inte brydde sig...det borde vi också göra lite oftare, åtminstone när det gäller vädret...fint...
2019-11-02

  Nimbus VIP
Fint, gillade framförallt "gömmer sig eldklotet bakom gråkappa" !!
2019-11-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP