Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-02-06 19:53 av the wildcat (medlemsid: 79522)


En stressig eftermiddag



Hej! Vänta måste dra efter andan jag har fått håll
jag höll på att ramla över en stubbe i mörkret,
när jag skyndade mig. Pannlampan?
Jo, men den är ingen strålkastare å ja hade brått hit
Vad ville du? Ursäkta jag inte kom tidigare, har
haft en stressig eftermiddag. Vad är det?
Missförstånd igen???!!! Aha, var det därför
det var begravningståg genom skogen?
Varför sa du inget? Ahh! Se inte så olycklig ut
Jag missförstår hela tiden alla metaforer
och inte alls märkligt andra missförstår mig
Men det finns säkert dom som tar chansen
att ge mig ett tjuvnyp för att jag gör fel
eller dig eller någon annan! ? Jo, en del
människor ser aldrig bjälken i sitt öga
men ser alltid bjälken i ditt och mitt
Kom vi får trösta varann fin du är! Så
glad du är frisk, trodde du var sjuk så du
inte skulle få uppleva våren i år heller! ?
Lampan slocknade. Förstår du väl jag blev
lessen! När ja skulle hämta dig visa dig
havet, skogen och allt
Puss på näbbet x5 : ) Lipade som en fontän
Du åsså? O, vi skulle nog kunna bada
i ögonvatten. Absolut! Ögonen var springor
när jag la mig, var riktigt orolig!!
Somnade till ett ljudband med vattenskvalp
med stans huvudvärk! Åh, pysen det gör inget
är bara tacksam det var ett misstag
och att du mår bra. Förresten ommöbleringen
jag gjorde bland vännerna blir riktigt bra
inspirerande och dagarna har blivit längre
och ljusare och då ljusnar även sinnena :D
Apropå vi längtar efter våren
Läste något som kan underlätta allas längtan

Sven Lindqvist har i sin bok En underjordisk
himmel berättat att han brukar så här års
läsa Shackletons dagbok
där han i 2 mån kämpar sig framåt
i mörkret på väg till Sydpolen
Varför? Jo, han tycker den ger tröst vid den
här årstiden. Och faktiskt våra vedermödor
är lätta i jämförelse
? Dessutom läser han den för sitt inre behov,
och det är ju den enda läsning som räknas : )
Mår du bra nu älskade klokuggla?
Bra! Gör jag åsså. Ska vi gå en promenad?
Vi genar genom skogen fram till havet
det är halvmåne ikväll
Jadå, jag tittar på dig varje dag!!
Du är så fin och stilig, tycker om din frilla
minns du när du hade tuppkam? : )
Ajj nyps inte. : ) Jag tycker åsså om dig
Har sparat månskenslandningen!
Den va fin! Jo!! Det är sant!
Höger axel älskade uggla!




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2019-11-01 15:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ler litet borde skriva en bok och använda texterna om klokugglan :)
2021-08-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP