Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stängda dörrar

Drar sliter i dörren är stängd till framtiden väntande utanför

Skriker av smärta såren är så stora hjärtats rum

Bank bank än är det inte försent

Levande kraftfullt rör sig dörren

Lite på glänt ta med säcken av känslor

Stå kvar lugnt ta ett kliv  fram ett kliv bak

Nu sjunger någon en sång vacker och stark

Lyssna  andetaget  är i en minuts frekvens  i obalans

Res sakta upp gå genom dörren

där väntar en rofylldhet mästring av hoppfullhet

Dörren står helt öppen

Kom in........

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2019-11-02 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP