Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skymning



frosten breder ut sina armar
tapetserar rutan med glittrande spindelväv
och vinterdrömmar
gnistrar vänligt över vår jord
skuggor blåser visslande vind
genom rökig skymning
försvinner huttrande på vägen
somnar i granarnas famn
Himlen har tänt sina lanternor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-11-02 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP