Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stöldgods



att bestjäla andra på livets ädelstenar
är många duktiga på
de värdefullaste får inte leva
allt för en endaste sekund i solen
aldrig mera
hur många dödsbäddar
före min egen, jag måst bevittna
före sol går ned





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2019-11-03 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP