Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rensa dina tankar


Räkna de lyckliga stunderna blott

Om du fått nånting på hjärnan
är det lätt hänt
att det ockuperar dina tankar
särskilt negativa saker

tänk positivt
många härliga minnen
finns att tänka på

för att inte tala om
allt positivt
som framtiden kan erbjuda




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-04 12:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
ja bara man inte bryter sig i förnekelsens vinkel... bra uppmaning!
2019-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP