Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt älskade uggleben kram <3


Fåtöljen



var för bekväm tänkte jag när jag yrvaken
slog upp ögonen, såg storbildsskärmen och
nyheterna flimra
en hastig blick, Nessan sov på dörrmattan
att vara valpvakt några timmar medan vännen med maken
var på läkarbesök angränsande stad, upplivande mentalt
för gladare valp får man leta efter
summan powernaps hann bli tre valpen slumrade
före de kom tillbaka
med kvällsmat från Burger Inn
alldeles för mycket mumlade jag
för middag hade jag inte hunnit göra
efter stängt trädgården, tippen med mera




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-11-05 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP