Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gallerian


Frusen väg
frostig själ

Snabba steg
utifrån och
in i värmen

Mörka tider
Långt till vår

Julhandeln
är redan igång

Galleriorna fylls
av drömmar om
perfektion och lyx

Allt medan vi
söker oss
närmare varandra
i någon sorts
gemenskap









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-05 22:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Julhandelns profit
smakar skit
när jag med slit och släp
tar mig hem med en massa skräp
2019-11-06

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Jag flyr från allt vad jul, julhandel och halmbockar heter.
Mitt avståndstagande är kompakt.
2019-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP